Поиск по этому блогу

Общее·количество·просмотров·страницы

понедельник, 21 марта 2011 г.

Cine si cum se respecta


Acu multi vorbesc despre fotbal. Multi se considera ziaristi independenti. Doar ca nu toti se respecta. Nu vreau sa comentez prea multe. Face-ti singuri concluziile de rigoare.

Iata trei variante ale interviului, acordat dupa meciul Sheriff-Sfintul Gheorghe de Andrei Sosnitchi, aparut pe internet. Intrebarea mea este simpla: Cine e patronul?

sursa 1: http://fc-sheriff.com/ru/news/news/show/team/2011/03/21/2524

sursa 2: http://moldova.sports.md/football//football/national_division//news/21-03-2011/9084/andrej_sosnickij_pered_vtorym_tajmom_razdali_reb_atam_uspokoitel_noje

sursa 3: http://moldfootball.com/?index=news&news=9055

Eu, stiu una. Daca dai, dupa text, sursa de unde ai luat materialul, profesionist e sa-l dai integral. Altfel manipulezi opinia publica.

Ultima intrebare e retorica - Astora le dam drepturi exclusive pentru Campionatul Moldovei?

1 комментарий:

John Doe комментирует...

Cu tot respectul, domnul Primovici, dar asta e presa in ziua de azi.Despre fotbal moldovenesc nu prea ai ce scri, incearca si ei sa scoata in titlu ce pare mai interesant si atrage vizitatori)
In afara de titlu, nu am observat schimbari esentiale in textul interviului, nu cred ca ultimele 2 surse din liste au scris ceva extraordinar, si ce nu corespunde realitatii.
P.S. Parere subiectiva, nu am nimic cu aceste 2 siteuri.