Поиск по этому блогу

Общее·количество·просмотров·страницы

понедельник, 21 марта 2011 г.

Interviul unui profesionist


Am primit placere, de la modul in care s-a prezentat in ultima perioada antrenorul echipei Milsami, Stefan Stoica. Asa se comporta profesionistii. Spun lucrurilor pe nume, chiar daca, echipa trece printr-o perioada mai grea. De asta am decis sa va prezint ultima aparitie a sa in fata presei. Cea de dupa derby-ul de la Vadul-lui-Voda, jucat duminica.

- Asa cum ne asteptam noi, echipa puternica. Am mai spus, sint in momentul acesta 5-6 echipe, chiar 8 echipe, care sint foarte puternice, plus sint inca 2-3, care-ti pot crea problem oricind. Sint si jocuri pe sintetic, care mie personal nu-mi place, nici juactorilor. La noi sint multi jucatori, care au venit si joaca pentru prima data, in marea majoritatea lor. De aici si problemele pe care le avem. Am pierdut chiar si un meci acasa. Insa astazi am luptat pentru fiecare balon. Cred ca prima repriza a fost foarte echilibrata. Repriza a doua, spre final, a pornit motoarele putin Dacia. Noi am vrut macar un egal. Am vrut sa facem egalul asta, nu ca doar pentru, ca ne ajuta in continuare in calsament, dar, ca sa demonstram inca o data, ca Milsami joaca doar pe terenul de fotbal si numai correct. Ma bucur pentru acest punct. Ne asteapta un joc, la fel de greu la Sheriff. Insa, cred ca sintem in grafic.
- Crede-ti, ca s-a decis primul loc, dupa aceasta partida?
- Nu. Eu cred, ca Campionatul o sa se joace pina la sfirsit. V-am spus. In momentul de fata nu mai este nici un joc, cistigat dinainte. Noi am pierdut de la Nistru Otaci. Astazi Nistru era gata, gata sa faca inca un egal. In ultimele citeva minute a avut faze de gol. Mergem mai departe, ce sa facem? Este imbucurator faptul, ca in urmatoarele saptamini incepem sa jucam, asa cum joaca fotbalistii, pe teren normal.
- Aveti problem cu alte echipe?
-(Zimbeste) Nu este problema. Ezista o problema, probabil, intre presedinti, vice-presedinti. Mai stiu ce este acolo. Eu sint antrenor. Antrenez pe Milsami. Si nu vreau sa intru in polemici de genul acesta.
- Ati jucat si cu Sheriff si cu Dacia. Cine credeti ca merita mai mult titlul?
- Nici un meci nu seaman. Pentru ca, acum citeva zile au jucat Dacia cu Sheriff si, cel putin in repriza a doua, Dacia merita sa cistige. Noi am jucat cu Sheriful. Sherif a cistigat, insa noi am jucat din minutul 35 in 10 oameni. Imi este greu. Cred ca sint echipe apropiat valoric, si oricare dintre ele poate sa ia titlul.
- Atunci, ce poate decide titlul?
- Celelalte echipe. Cine o sa joace si o sa vrea sa joace, o sa joace pe teren, cu siguranta nici una dintre ele n-o sa reuseasca sa cistige toate jocurile.

sursa: sports.md
imagine: milsami.md

Комментариев нет: