Поиск по этому блогу

Общее·количество·просмотров·страницы

вторник, 22 марта 2011 г.

Unde sa mearga si ce trebuie sa faca arbitrii


Asta s-a intimplat la ultimul derbi al Campionatului Moldovei. N-am sa comentez. Va las sa priviti in liniste, apoi sa va documentati, ce crede clubul, la care antreneaza Igor Dobrovolschi despre "respectul pentru reguli si deciziile luate de arbitri".

http://www.protv.md/#!/stiri/sport/show-cu-igor-dobrovolski-vezi-aici-pentru-ce-a-fost-eliminat-antrenorul.html

Site-ul oficial al Daciei scria:

Administraţia clubului FC „Dacia" susţine poziţia membrului Comitetului executiv al FMF Serghei Chiseliov, care s-a adresat pentru a doua oară la Comisia de disciplină cu cererea de a analiza comportamentul nesportiv al jucătorilor formaţiei „Milsami" Orhei, Ademar şi Sosnovschi, din partida cu „Sheriff" Tiraspol.

- Ne exprimăm solidaritatea cu poziţia vice-preşedintelui formaţiei „Olimpia" Bălţi, Serghei Chiseliov, privind necesitatea sancţionării jucătorilor de la „Milsami". Unul din principiile Fair Play promovat de FIFA, UEFA şi FMF este respectul pentru reguli şi deciziile luate de arbitri - acceptarea tuturor deciziile luate de arbitri şi contestarea acestora conform procedurilor în mod separat. În cazul în care comportamentul mitocănesc al jucătorilor faţă de arbitri nu va fi sancţionat, s-ar putea crea un precedent periculos, şi un model neplăcut pentru alte echipe, alţi jucători, arbitri.

Pentru a nu fi acuzaţi că ne urmărim propriile interese, clubul nostru nu solicită sancţionarea imediată a jucătorilor, înaintea meciului nostru de mîine împotriva lui „Milsami". Cu toate acestea, credem că pedeapsa trebuie să fie una inevitabilă, indiferent de cînd va fi impusă. Mai mult decât atât, în ciuda faptului că în etapa următoare „Milsami" va juca cu „Sheriff", şi pentru „Dacia" nu este profitabilă slăbirea formaţiei din Orhei, principiile Fair Play sunt mai importante pentru noi, - informează site-ul oficial al "lupilor galbeni".

1 комментарий:

Sandu Grecu комментирует...

Circ. Dar imi place acest circ. Sunt sincer si recunosc asta