Поиск по этому блогу

Общее·количество·просмотров·страницы

четверг, 28 апреля 2011 г.

Barca, campioana mondiala la simulari

Lumea condamna!!! Lumea s-a saturat de simularile unei echipe, care se crede mare, iar cind intilneste un adversar pe masura sa, se comporta ca o fata fatarnica, plingareata si neputincioasa. Aceste imagini demonstreaza odata in plus, cine trebuia sa vada rosu. Fetitele au fost duse de mina in finala, sa nu plinga!!! Din pacate, pentru ei, desigur, acolo ii asteapta Manchester United!!! La Londra! Dintr-o echipa, cu care s-a mindrit o planeta, Barcelona se transforma in cea mai antipatica formatie din lume. Ce pacat.

2 комментария:

Анонимный комментирует...

Absolut de acord!!! cel mai pur adevar!

Анонимный комментирует...

Dragă Miroslav!
Tu ţii cu Realul? Sau te laşi influenţat de "prieteni" de conjunctură? Imaginile pe care le plasezi aici sunt trucate. S-au ocupat de asta cei de la AS din Madrid. Faptul e ştiut în Spania şi este deja dezavuat. Pentru a te convinge de faptul că sunt imagini trucate vezi ce face cracul de la şortul lui Pepe în secunda 58 (de fapt, între 58 şi 59) a filmuleţului. Cracul de la picioriul lui drept cu care atacă. O astfel de "fâlfâială" e posibilă numai dupa un contact destul de violent. Cine a lucrat la "fotoshop" nu a avut cum ascunde şi asta. Şi nu toată lumea vrea să se lase amăgită. Aşa că lasă "vrăjeala". Tu vrei să fi fost simulare, dar contact a fost. Arbitrul a decis corect.
Pe de altă parte. Faptul că ăştia spun că nu a fost contact este unul de neînţeles! Or, nu este nevoie să existe contact pt a fi pedepsit agresorul. Se sancţionează şi intenţia, Miroslav! Mă mir că nu ţineţi cont de asta.
Fii atent: eu nu ţin cu vreuna din cele două. Din Spania simpatizez Valencia, dar nu sunt fan.
Te salut!
Victor Reniţă