Поиск по этому блогу

Общее·количество·просмотров·страницы

четверг, 17 марта 2011 г.

Frantuz e fotomodel



Oamenii de la noi se dau in spectacol, cind merge vorba de viata extra-fotbalistica a vedetelor din Divizia Nationala. Ultimele pasiuni a microbistilor sint Maxim Frantuz si Vitalie Manaliu. La cite meciuri ale Rapidului am fost in aceasta primavara, la toate s-au discutat, nu calitatile de jucator a celor doi, ci kilogramele, pe care Maxim si Vitalie le poarta pe acest pamint.

Ei bine, eu zic ca sint kg lor. Si am dreptate. Sigur. Pentru ca fotbalul se joaca pe goluri, iar Frantuz, spre exemplu, a dat destule in toamna, pentru a mentine (nu sint sigur ca e posibil) echipa in lupta pentru cupele europene. Aici, cu cupele europene, am luat-o eu mai tare. Stiu.

Ei bine. Pentru azi seara am planificat fotbal-show. Adica, am sa ma aranjez comod in fata televizorului si am sa privesc fotbal din Europa League. Spartak Moskova - Ajax Amsterdam. Asta e partida, care ma intereseaza. Din imaginile de mai sus puteti sa intelegeti, ca vreau si eu sa vad o "PIZZA" la datorie. "PIZZA", asta e porecla portarului de rezerva a olandezilor, Jeroen Verhoeven, care va fi azi titular.

Recomand la toti sa petreceti o seara de neuitat.

1 комментарий:

Sandu Grecu комментирует...

Super! Beton portarul. Cu cat mai mare cu atat mai greu sa-i bati gol :)