Поиск по этому блогу

Общее·количество·просмотров·страницы

четверг, 24 марта 2011 г.

A venit timpul


Nu admir revolutiile. Dar, nici nu-mi place stagnarea. Nu-mi place si nu vreau sa tac, in momentul in care cineva incearca sa-si stearga picioarele de presa sportiva. In decembrie 2010 s-a implinit exact 20 de ani de cind ofocial am devenit jurnalist sportiv. Au fost multe in acest rastimp, dar niciodata asa - actiuni fara o doza de stima de ce s-a facut pina acum, ce se face, si, respect pentru lumea din jur.

Trebuie sa fiu sincer. La momentul actual nu am mare atractie pentru jurnalistica sportiva. Acest blog este mai mult un hobby. Un sentiment de nostalgie, daca vreti. Parintii mei, sa traiasca multi ani inainte, m-au vazut implinit in profesia, pe care am ales-o. Acum vreau altceva. Dar.


Eu zic - A VENIT TIMPUL sa schimbam ceva. Nu mai putem merge inainte  in halul asta. Nu mai putem tolera putoarea unei persoane, care-si face interesele, nu mai putem tolera putregaiul din sinul APSM, nu mai putem ramine indiferenti fata de obraznicia unor persoane, care se cred mari in p...ta si destepti in toate. Sint sigur - A VENIT TIMPUL SA DEMONSTRAM CIT DE MULT NE STIMAM PE NOI INSINE SI PROFESIA PE CARE AM ALES-O!!!.

ACEASTA POSTARE ESTE UN APEL CATRE ZIARISTII SPORTIVI DIN MOLDOVA PENTRU A CERE ORGANIZAREA SEDINTEI EXTRAORDINARE A APSM, SCHIMBAREA CONDUCERII, SI ELABORAREA UNUI NOU PLAN DE ACTIVITATE.

2 комментария:

Sandu Grecu комментирует...

Te sustin!

Ivan Goncearuc комментирует...

Bravo Mira! E timpul sa ne trezim.

http://ivangoncearuc.blogspot.com/2011/03/jos-actuala-conducere-apsm.html